+100%-

Pysykää selväjärkisinä

Li Hongzhi
6. marraskuuta 2012

Älkää hautoko mielessänne mitään valheellisia toiveita pahan KKP:n suhteen. Se synkkä demoni tuli tänne tuhoamaan ihmiskunnan. Koska selvennätte tosiasioita, teidän täytyy saada maailman ihmiset selvästi ymmärtämään sen luonne. Dafa-opetuslasten ei pitäisi hautoa mielessään mitään haaveita siitä. Näiden vainon vuosien aikana se on vienyt miljoonien Dafa-opetuslapsien hengen. Lisäksi vuosisadan kuluessa paha puolue on murhannut kaiken kaikkiaan satoja miljoonia [ihmisiä] ympäri maailman. Ilkeä aave pahan puolueen takana on käyttänyt tämän maailman ihmisiä vahingoittamaan toisiaan. Jos he, jotka elävät pahan puolueen hallinnon alla, onnistuvat ymmärtämään, mikä sen [todellinen luonne] on, heillä on toivoa. He, jotka kieltäytyvät hylkäämästä sitä, tullaan joukkohävityksessä luhistamaan yhdessä sen kanssa. Dafa-opetuslasten on pysyttävä selväjärkisinä, kun he parhaansa mukaan tekevät kolmea asiaa.

Kokonaisen vuosisadan ajan paha puolue on jatkuvasti muuttanut valheitaan peitelläkseen itseään ja vahingoittaakseen ihmisiä. Maailman ihmiset ovat nyt nähneet, mikä sen [todellinen luonne] on. Vainottuina ollessaan Dafa-opetuslapset ovat todella nähneet sen luonteen syvällisellä tasolla. Niin kauan kuin paha puolue vielä on olemassa, sen luonne ei tule koskaan muuttumaan.

Fa-oikaisun periaatteet eivät tule muuttumaan ihmisten maailmassa tapahtuvien asioiden johdosta. Kultivointi ja ihmisten pelastaminen ovat Dafa-opetuslasten suurenmoisia tehtäviä. Toivon, että toimitte hyvin jäljellä olevissa asioissa. Polulla jumaluuteen ei ole paljoakaan enempää kuljettavana.