+100%-

Vahva ja kiireellinen varoitus

Hongzhi Li
31. elokuuta 2021

Jotkut henkilöt ovat puhuneet verkossa julkisilla keskustelupalstoilla ongelmista, joita he ovat kohdanneet toisten kanssa, vaikka ne oli tarkoitettu työstettäväksi osana heidän omaa henkistä Dafan harjoittamistaan. Se on vakavasti vastoin heidän historiallista tehtäväänsä Dafa-opetuslapsina, ja se tahraa heidän Dafa-opetuslapsina jumalalliselle olennolle vannomansa juhlalliset ja pyhät valat, ja se vahingoittaa maailman ihmisten toivoa saavuttaa pelastus. Nämä henkilöt antavat usein henkisten kiintymystensä muuttua katkeruudeksi, ja sitten he etsivät ihmisiä joille purkaa tuntemuksiaan. Sen myötä jotkut ihmiset ovat lähteneet mukaan heidän ajatuksiinsa, tai auttaneet vahvistamaan näitä kiintymyksiä. Ihmisillä on selkeästi taipumusta hakeutua toisten sellaisten ihmisten seuraan, joiden henkinen tila on samanlainen kuin heidän omansa.

Nämä henkilöt eivät tuskaile sitä, että he eivät toimineet oikein menneisyydessä ollessaan Kiinassa, eivätkä sitä, että heidän ajattelunsa on vajonnut synkälle polulle, saati että he olisivat valaistuneet noudattavansa paholaisen käskyjä. He eivät myöskään ole ottaneet opiksi siitä, mitä aiemmin on tapahtunut, eivätkä he ole vilpittömästi korjanneet virheitään. He eivät ole yrittäneet selvittää missä asiassa jäävät jälkeen, eivätkä he ole yrittäneet tulla ahkerammiksi ja tunnollisemmiksi. Päinvastoin: He eivät ole olleet tiukkoja itseään kohtaan, ja nyt Kiinan ulkopuolelle saavuttuaan he vaikuttavat asioihin kielteisesti. Useimmiten juuri nämä ihmiset ovat niitä, jotka aiheuttavat ongelmia harjoittajien keskuudessa. Vielä vakavampaa on kuitenkin se, että monet heistä eivät olleet menneisyydessä ahkeria ja tunnollisia, ja he olivat täynnä kiintymyksiä, ja he toimivat huonosti ollessaan Kiinassa, ja nyt ulkomaille saavuttuaan he ovat yhä samanlaisia: He eivät ole koskaan eläneet Fa’n opetusten mukaisesti. Tosiasiassa he ovat perustaneet omia sosiaalisen median kanavia tai verkkosivuja, joissa he ovat kiintymystensä ohjaamina sanoneet kaikenlaisia vastuuttomia asioita, ja sillä tavoin he ovat vakavasti vaarantaneet Dafa-opetuslasten pyrkimyksiä pelastaa ihmiset. Valtaosa heidän ajatuksiaan myötäilevistä kommenteista verkossa ovat peräisin ”50 sentin armeijalta” ja KKP:n salaisilta agenteilta. Lisäksi jotakin kommentteja on tullut ihmisiltä, jotka eivät aidosti harjoita, mutta jotka nimittävät itseään harjoittajiksi.

Viimeiset hetket, joita ennen Dafa-opetuslasten on pitänyt täyttää tehtävänsä, ovat lähellä. Miettikää mihin haluatte päätyä, ja tehkää sellaisia asioita jotka ovat teidän eduksenne! Kun Dafa-opetuslapset ovat tässä maailmassa, heidän on määrä toimia hyvin kehittäessään itseään henkisesti, sekä omassa historiallisessa tehtävässään auttaa minua pelastamaan ihmiset. Syy siihen, että ihmisten yhteiskunta on edelleen olemassa, on juuri se, että Dafa voisi pelastaa ihmiset. Teidän on jo korkea aika herätä, eikö niin?! Päästäkää irti tyytymättömyydestänne ja katkeruudestanne; ne ovat vain kiintymyksiä. Alkakaa myös tarkkailla mitä sanotte. Teidän paikkanne ei ole puhua harjoittajien keskuudessa asioista, jotka eivät ole linjassa Fa’n kanssa. Täyttäkää tehtävänne hyvin – oma tulevaisuutenne riippuu siitä. Henkinen täydellistyminen on mahdollista vain Dafa-opetuslapsille, jotka ottavat oppaakseen Fa’n opetukset, ja jotka säilyttävät sydämensä sellaisena kuin se oli aivan alussa!